Hitachi Zaxis 19

Omschrijving

De Hitachi zaxis 19 is een veelzijdige graafmachine. Uw perfecte hulpmiddel voor graafwerk. Deze machine is uitgerust met een vaste en dichte cabine, zo zit u altijd droog en hoeft u het werk niet stil te leggen vanwege het weer.

Met een kleine ISUZU motor welke 11.8 PK levert, kunt u veel werk verzetten. Door gebruik van hydrauliek kan er heel veel kracht worden overgebracht. De aandrijving geschied via rubberen rupsbanden. Maar bij deze machines gaat het om het gewicht wat kan worden gelift.

Met een 1.8 meter lange hefboom, en daaraan een 0.93 m lange arm heb je een reikwijdte van 3.7 meter ver, kun je tot 2.2 meter diep graven, en op 2.35 m hoogte de grond weer dumpen. (Bv in een kar.) De maximale kracht wat je kunt overbrengen is afhankelijk van de diepte, de reikwijdte, stand van het frontblad, en de stand van de cabine ten op zichte van de rupsbanden. In de minst stabiele stand kunt u 1,52 kN aan kracht zetten, wat gelijk staat aan ongeveer 150 kg. In de meest stabiele stand kunt u met gemak 400 kg grond in het schopje nemen. Daar graaft u met de spa niet tegen aan.

Bediening geschied met joysticks

Hitachi Zaxis 19

Specificaties

Kenmerk

O 013

Merk

Hitachi

Model

Zaxis 18

Capaciteit

1900KG

Heb je interesse?

Bel naar 06-53893930 of vul hieronder je gegevens in, dan bellen we je even terug.