Hitachi U22

Omschrijving

De Hitachi U22 is een veelzijdige graafmachine. Uw perfecte hulpmiddel voor het zwaardere graafwerk. Deze machine is uitgerust met een vaste en dichte cabine, zo zit u altijd droog en hoeft u het werk niet stil te leggen vanwege het weer.

Met een de kleine 3 cilinder ISUZU diesel-motor welke 18.5 PK levert, kunt u veel werk verzetten. Door gebruik van hydrauliek kan er heel veel kracht worden overgebracht. De aandrijving geschied via rubberen rupsbanden. Maar bij deze machines gaat het om het gewicht wat kan worden gelift.

Met een 2.1 meter lange hefboom, en daaraan een 1.1 m lange arm heb je een reikwijdte van 4.3 meter ver, kun je tot 2.4 meter diep graven, en op bijna 3 m hoogte de grond weer dumpen. (Bv in een kar.) De maximale kracht wat je kunt overbrengen is afhankelijk van de diepte, de reikwijdte, stand van het frontblad, en de stand van de cabine ten op zichte van de rupsbanden. In de minst stabiele stand kunt u 2,29 kN aan kracht zetten, wat gelijk staat aan ongeveer 230 kg. In de meest stabiele stand kunt u met gemak 500 kg grond in het schopje nemen. Daar graaft u met de spa niet tegen aan.

Bediening geschied met joysticks.

Hitachi U22

Specificaties

Kenmerk

O 014

Merk

Hitachi

Model

U22

Heb je interesse?

Bel naar 06-53893930 of vul hieronder je gegevens in, dan bellen we je even terug.