Over ons

Minnaard Heftechniek B.V. is dé partner voor huur, verkoop en reparatie  van interne transportmiddelen in jouw regio. We hebben ruim dertig jaar ervaring.

Wie we zijn.

Minnaard Heftechniek B.V. is een echt familiebedrijf dat eind negentiger jaren door Peter Minnaard is opgericht. Minnaard Verhuur richtte zich oorspronkelijk op de in- en verkoop en verhuur van minigraafmachines, shovels en bobcats aan bedrijven en particulieren. Later is daar Minnaard Heftechniek B.V. bijgekomen voor de in- en verkoop en de service aan heftrucks. Het gehele team heeft inmiddels veel ervaring en een trouwe klantenkring opgebouwd. We richten ons met name op verkoop en verhuur van Linde-vorkheftrucks, hoogwerkers, verreikers en minikranen.

Verkoop

Minnaard Heftechniek B.V. biedt een ruim assortiment van verhuurmachines aan, maar regelmatig plaatsen we gebruikt materieel in de verkoop. Veel van dit materieel staat op deze website. Neem even contact op als je interesse hebt! Minnaard Heftechniek B.V. is leverancier van Linde-heftrucks. We kunnen je helpen bij de aanschaf, levering en zelfs financiering van je nieuwe materieel.

Heb je een speciaal onderdeel (nieuw of gebruikt) nodig? De kans is groot dat we je kunnen helpen. Neem even contact op via het contactformulier of bel ons, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Vermeld zo veel mogelijk gegevens van de machine waar je het onderdeel voor nodig hebt.

Verhuur

Al geruime tijd is Minnaard Heftechniek B.V. het bedrijf van Zeeland waar je terecht kan voor het huren van vorkheftrucks, verreikers, hoogwerkers en minigraafmachines. Onze kenmerken:

  • Natuurlijk tegen concurrerende prijzen.
  • Voor elk voertuig is transport mogelijk. 
  • Huren van een machine bij Minnaard Heftechniek B.V. is uiteraard ook mogelijk.
  • Al onze voorraadmachines kunnen voor lange of korte termijn gehuurd worden.
  • Tot slot bieden wij u ook huurkoopregeling aan. Informeert u naar de mogelijkheden.

Service

Uiteraard hebben onze machines onderhoud nodig. Dit wordt zowel in onze eigen werkplaats uitgevoerd als op locatie. Wij streven naar 0% uitval.

Maar het is en blijft techniek. Bij uitval wordt er zo nodig een vervangende machine ingezet. Ons streven is om binnen uur ter plaatse te zijn. 

Service

Uiteraard hebben onze machines onderhoud nodig. Dit wordt zowel in onze eigen werkplaats uitgevoerd als op locatie. Wij streven naar 0% uitval.

Maar helaas het is en blijft techniek. Bij uitval wordt er zo nodig een vervangende machine ingezet. Ons streven is om binnen uur ter plaatse te zijn. 

Klik op de afbeelding om een galerij te openen.

Transport

Heeft u transport? We beschikken over eigen trekker met semi-dieplader, met een laadvermogen van 30 ton. Deze trekker met semi-dieplader voldoet aan alle moderne eisen. Ook voor kleinere transporten kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij de beschikking over een kraanauto met een 42-ton kraan met een reikwijdte van 16,5 meter over de zijkant. 

Klik op de afbeelding om een galerij te openen.

Werkplaats

In onze werkplaats worden alle machines voorzien van onderhoud en gereconditioneerd tot en met verkoopklaar. We hebben beschikking over de modernste uitleesapparatuur om uw machine up-to-date te houden.