Hoogwerker kopen in Zeeland

Minnaard Heftechniek B.V. is dé partner voor huur, verkoop en reparatie  van interne transportmiddelen in jouw regio. We hebben ruim dertig jaar ervaring.

Waarom kopen bij Minnaard Heftechniek?

Minnaard Heftechniek B.V. is een echt familiebedrijf dat ruim dertig jaar ervaring heeft met de verhuur, verkoop en reparatie van interne transportmiddelen in Zeeland. Het gehele team heeft inmiddels veel ervaring en een trouwe klantenkring opgebouwd. We zijn leverancier van Genie-hoogwerkersAl geruime tijd is Minnaard Heftechniek B.V. hét bedrijf van Zeeland waar je terecht kan voor het huren van vorkheftrucks, verreikers, hoogwerkers en minigraafmachines. We verhuren natuurlijk tegen concurrerende prijzen. Voor elk voertuig is transport mogelijk. Al onze voorraadmachines kunnen voor lange of korte termijn gehuurd worden.

Ons aanbod

We hebben een ruim aanbod van hoogwerkers. Wie bieden verschillende soorten schaarhoogwerkers en telescoophoogewerkers aan. Schaarhoogwerkers zijn erg geschikt voor werkzaamheden waar je weinig ruimte voor hebt. Het werkoppervlak is groot en de totale omvang is kleiner dan een telescoophoogewerker. Een telescoophoogewerker is geschikt voor het zwaardere werk op ruw terrein. Deze heeft vaak een hogere werkhoogte dan een schaarhoogewerker, heeft meer ruimte nodig en heeft een stevige dieselmotor.

 Weet je niet zeker welke hoogwerker bij jouw werkzaamheden past? Bel ons, we geven je graag een passend advies!

Huren, kopen of leasen?

Een lastige keuze, maar we helpen je graag. Huren is een goede optie als je voor korte periode een (extra) hoogwerker nodig hebt. Als je de hoogwerker voor een langere periode nodig hebt is kopen een goede optie. Hiermee spreid je het aankoopbedrag over een langere periode en ben je uiteindelijk goedkoper uit. Het nadeel hiervan is dat je vooraf een forse investering moet doen en dat het onderhoud voor eigen rekening is. Daar is leasen een oplossing voor. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor de hoogwerker en afhankelijk van de leasevorm wordt het onderhoud ook voor je gedaan.

Service

Is er iets mis met uw hoogwerker? Onze eigen mobiele service is snel ter plekke om het probleem te verhelpen.

Transport

Wij kunnen uw hoogwerker met onze eigen transportservice vervoeren. Ook groot transport.

Financiering

Wij kunnen de financiering van uw hoogwerker volledig  verzorgen op basis van financial lease.

Neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hieronder in, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wil je teruggebeld worden in plaats van mailen?

Contactgegevens

0113-311663
info@minnaardheftechniek.nl