Heftruck huren in Zeeland

Een heftruck huren in Zeeland doe je bij Minnaard Heftechniek. Wij zijn dé partner voor huur, verkoop en reparatie  van interne transportmiddelen in jouw regio. We hebben ruim dertig jaar ervaring.

Waarom huren bij Minnaard Heftechniek?

Minnaard Heftechniek B.V. is een echt familiebedrijf dat ruim dertig jaar ervaring heeft met de verhuur, verkoop en reparatie van heftrucks in Zeeland. Het gehele team heeft inmiddels veel ervaring en een trouwe klantenkring opgebouwd. We zijn leverancier van Linde-heftrucks. Al geruime tijd is Minnaard Heftechniek B.V. hét bedrijf van Zeeland waar je terecht kan voor het huren van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en minigraafmachines. We verhuren natuurlijk tegen concurrerende prijzen. Voor elk voertuig is transport mogelijk. Al onze voorraadmachines kunnen voor lange of korte termijn gehuurd worden.

Linde heftruck tilt machine van vrachtwagen

Ons aanbod

We hebben een ruim aanbod van elektrische heftrucks, maar uiteraard ook brandstofheftrucks. Beide soorten hebben verschillende eigenschappen. Elektrische heftrucks  worden voornamelijk binnen ingezet en hebben de laagste draaikosten per uur, brandstofheftrucks (LPG of diesel) zijn duurder in gebruik maar hebben over het algemeen meer capaciteit ter beschikking. Weet je niet welke heftruck je moet huren voor jouw werkzaamheden? Bel ons, we geven je graag een passend advies!  

Huren, kopen of leasen?

Een lastige keuze, maar we helpen je graag. Huren is een goede optie als je voor korte periode een (extra) heftruck nodig hebt. Als je de heftruck voor een langere periode nodig hebt is kopen een goede optie. Hiermee spreid je het aankoopbedrag over een langere periode en ben je uiteindelijk goedkoper uit. Het nadeel hiervan is dat je vooraf een forse investering moet doen en dat het onderhoud voor eigen rekening is. Daar is leasen een oplossing voor. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor de heftruck en afhankelijk van de leasevorm wordt het onderhoud ook voor je gedaan.

Service

Is er iets mis met uw heftruck? Onze eigen mobiele service is snel ter plekke om het probleem te verhelpen.

Transport

Wij kunnen uw heftruck met onze eigen transportservice vervoeren. Ook groot transport.

Financiering

Wij kunnen de financiering van uw heftruck volledig  verzorgen op basis van financial lease.

Neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hieronder in, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wil je teruggebeld worden in plaats van mailen?

Contactgegevens

0113-311663
info@minnaardheftechniek.nl